Just another WordPress.com weblog

Exam : EMC E20-120
Update : Demo
EMC Content Management
Foundation Exam(CMF)

Other Links
https://worldofchaitu.wordpress.com/2009/10/19/documentum-certification-main/
https://worldofchaitu.wordpress.com/2009/10/19/documentum-certification-p1/
https://worldofchaitu.wordpress.com/2009/10/19/documentum-certification-p2/

Questions

1. Where do you enable the drag and drop plugin for Webtop?
A. File menu
B. Tools menu
C. Preferences
D. Documentum Administrator
Answer: C

2. Which statement is true about the ability to drag and drop objects from one folder to another within
Webtop?

A. It is a default feature.
B. The drag and drop plugin must be enabled.
C. The feature must be enabled in Preferences.
D. The feature is only available through the clipboard.
Answer: A

3. What can provide quick access to frequently referenced objects?
A. alias set
B. subscription
C. replica object
D. relation object
Answer: B

4. Which statement about virtual document components is true?
A. To add an object to a virtual document, the object must be checked out.
B. An object can be a component of more than one virtual document simultaneously.
C. When an object is added to a virtual document, the Content Server makes a new copy of the object.
D. Once an object becomes a component of a virtual document, it can never be removed from the virtual
document.
Answer: B

5. You are using Documentum Administrator to create a user.
To accomplish this, the default value for the Default Folder property is set to _____.
A. use the Temp cabinet
B. use the System cabinet
C. select any existing cabinet
D. create a new cabinet for the user
Answer: D

6. When creating a permission set, what are the default values assigned to dm_owner and dm_world?
A. dm_world None, dm_owner Delete
B. dm_world None,
dm_owner Write
C. dm_world Read, dm_owner Delete
D. dm_world Read, dm_owner Write
Answer: C

7. Which element of a workflow template represents a task in a business process?
A. state
B. activity
C. package
D. work item
Answer: B

8. Lifecycles are implemented as an instance of which object type?
A. dm_policy
B. dm_relation
C. dm_lifecycle
D. dm_state_type
Answer: A

9. Which DQL keyword is used to return current and noncurrent
versions of an object in a Documentum
repository?

A. *
B. (all)
C. CURRENT
D. VERSION=’*’
Answer: B

10. When does the Content Server resolve an alias on a sysobject?
A. every time the object is checked in
B. the first time the object is checked in
C. when the object’s lifecycle state changes
D. when the object is linked to a folder in the repository
Answer: B

11. A user wants to list the names of all documents with names that begin with ‘mast.’
How would the user complete the following query to accomplish this?
select object_name from dm_document _____.

A. where object_name like ‘mast*’
B. where object_name like ‘mast%’
C. where object_name like ‘*mast*’
D. where object_name like ‘%mast%’
Answer: B

12. The repository installation has requirements of high demand and mitigation of single points of failure.
Which set of Documentum components can be built with multiple instances to fulfill this requirement?

A. Application Server, database
B. Business Object Registry, DFC
C. cabinet structure, Index Server
D. Content Server, Connection Broker
Answer: D

13. Which implementation of distributed content architecture provides for both content and metadata to be
synchronized across multiple repositories?

A. object replication
B. Site Caching Services
C. federated repositories
D. distributed storage areas
Answer: A

14. The Documentum repository consists of which mandatory components?
A. Application Server and Index Server
B. Index Server and File Storage System
C. Application Server and File Storage System
D. File Storage System and Relational Database
Answer: D

15. What restrictions are placed on content file formats stored in the Documentum repository?
A. must be Microsoft Office formats
B. must be Microsoft Office formats or PDF
C. no restrictions any
format is supported
D. must install special software for some formats
Answer: C

16. Which service does the Documentum repository use to transfer content from thirdparty
applications
that do
not have plugins
or connectors?

A. Library Services
B. Content Storage Services
C. Federated Search Services
D. Application Integration Services
Answer: D

17. What software service enables the automated movement of content between tiers of storage?
A. Library Services
B. Federated Services
C. Content Storage Services
D. Application Integration Services
Answer: C

18. What is the main role of the Content Server?
A. manages and secures content
B. creates pdf and html renditions of content
C. indexes content and provides search functionality
D. creates and manages DocApps and Custom Types
Answer: A


19. To reduce the administration of managing multiple content repositories spread across geographical
areas, what
architecture should be implemented?

A. content replication
B. Site Caching Services
C. federated repositories
D. distributed storage areas
Answer: C

20. Object metadata is stored in _____.
A. a flat file
B. the content store
C. the Content Server
D. a relational database
Answer: D

21. Content is represented and managed in the repository as _____.
A. a file
B. a record
C. an object
D. a property
Answer: C

22. Using a browser which components are needed to access content on a repository?
A. Index Server, Content Server
B. Application Server, Index Server
C. Application Server, Content Server
D. Transformation Server, Content Server
Answer: C

23. You want to manage all content assets in an enterprise.
What architectural characteristic provides this in the Documentum solution?

A. Common repository
B. Relational database
C. Application Integration Services
D. Content Transformation Services
Answer: A

24. Your department decides to make a major change to a survey document that you stored in the
repository using
a new file.
Which actions should you use to replace the existing survey document with the new file?

A. check out and import
B. check out and save as
C. check out and check in
D. check out and check in from file
Answer: D

25. A folder structure has a top level folder, subfolder
and files.
What content is included when using the Import function under Webtop’s File menu to import the top level
folder?

A. only the files
B. only the files and metadata
C. the top level folder, files and metadata
D. the top level folder, subfolder
and files
Answer: D

26. A document has been checked out from Webtop and edited in the native desktop authoring
application.
Which statement is true about the checkin

of the file to add a new version?
A. It must be checked in via Webtop.
B. Any combination of Webtop and the authoring integrations will work.
C. A checkin
through the native authoring application will create a new rendition.
D. The native authoring application integrations can be used to checkin
the document.
Answer: A

27. Which product allows the user to interact with the repository in the same way that the user can interact
with a
Windows network drive?

A. Import Manager
B. File Share Services
C. Business Process Services
D. Network Drive Share Services
Answer: B

28. Which Microsoft application is directly integrated into the Documentum Content Server?
A. Outlook
B. Project
C. Publisher
D. Internet Explorer
Answer: A

29. When you import a document, what happens to the content file?
A. The Content Server maintains a link to the file on your local file system.
B. The Content Server adds the file to a queue for uploading at a later time.
C. The file is uploaded to the Content Server and remains on your local file system.
D. The file is uploaded to the Content Server and is deleted from your local file system.
Answer: C

30. When checking in a document through Webtop, which option can you set?
A. Change permissions
B. Specify folder location
C. Change document type
D. Subscribe to the document
Answer: D

31. When a user imports a document into a repository, where does the content file reside?
A. on the user’s local file system and in Webtop
B. in Webtop, but not on the user’s local file system
C. on the user’s local file system and on the Content Server
D. on the Content Server, but not on the user’s local file system
Answer: C

32. Prior to checkin
of a newly created document using a template from the repository, other users can
_____.

A. edit the document
B. move the document
C. delete the document
D. browse document properties
Answer: D

33. How can you tell if the Microsoft Office integrations have been enabled on your machine?
A. A Documentum toolbar is added to Microsoft Office products.
B. An additional Documentum menu is added to Microsoft Office products.
C. You are prompted to log into Documentum when you create a new Microsoft Office file.
D. A Documentum application integration splash screen displays when you launch a Microsoft Office
product.
Answer: B


34. When using Webtop, what happens to the renditions of an object when the object is checked in as the
same
version using a new file?

A. All renditions are deleted from the version.
B. All renditions are attached with the version.
C. Only the first rendition is attached with the version.
D. The document owner must set the permissions for other users to view the renditions.
Answer: A

35. Click the button.
In the version tree that is shown, which version number represents the first node of the branch?

A. 1.0
B. 1.2
C. 1.2.1.0
D. 1.2.1.1
Answer: C

36. A user has attempted to check out a document and could not.
What is a likely reason?

A. The user does not own any of the document’s renditions.
B. The user does not have at least Version permission on the object.
C. The object is not the most recent version on any branch of the version tree.
D. The object is part of a virtual document and the parent is not checked out.
Answer: B

37. When a document with renditions is versioned using Webtop, which statement is true?
A. All previous renditions are deleted.

B. The user is prompted to retain the renditions.
C. Renditions are not carried over to the the new version.
D. All renditions are copied from the previous version to the new version.
Answer: C

38. Which statement is true about checking in multiple documents to a repository with Webtop?
A. Multiple documents with the same object name CANNOT be checked in to a repository.
B. Multiple documents with the same object name CAN be checked in to a repository.
C. Multiple documents with the same object name CANNOT be checked in to a repository if they are in
the same
folder.
D. Multiple documents with the same object name CANNOT be checked in to a repository if they have the
same
content format.
Answer: B

39. Renditions can be ______.
A. edited
B. viewed
C. promoted
D. versioned
Answer: B

40. You are currently editing version “1.2.1.1” of a branched object.
Using the version tree shown, what will be the version label if you check in the object as a new major
version?

A. 1.2.1.2
B. 1.2.2.0
C. 1.5
D. 2.0
Answer: D

41. When is a branch version created?
A. when creating a new object in the repository
B. when making changes to an older version of an object in the repository
C. when making major changes to the highest numbered version of an object in the repository
D. when making minor changes to the highest numbered version of an object in the repository
Answer: B

42. What does “1.3” represent in the version label “4.2.1.3”?
A. a symbolic label
B. the branch version
C. the major version
D. the current version
Answer: B

43. The original version label for an object is “1.2”.
What is the new version label for the object if you checkin
the object as a minor version?

A. 1.2
B. 1.2.1.0
C. 1.3
D. 2.0
Answer: C

44. In which relationship is one object related to another, with only the format of the objects being
different?

A. a replica
B. a version
C. a rendition
D. an annotation
Answer: C

45. To edit a document stored in the repository _____.
A. it must be checked out
B. it must be the current version
C. it must not have any renditions
D. it cannot be part of a virtual document
Answer: A

46. How do you build a list of documents within a repository that you frequently access?
A. subscribe to the documents
B. create versions of the documents
C. create renditions of the documents
D. change the permissions on the documents to Relate
Answer: A

47. Who can edit a checkedout
document?

A. the lock owner
B. an administrator
C. a workflow approver
D. anyone in the same permission group
Answer: A


48. What CANNOT be created in a folder?

A. folder
B. cabinet
C. document
D. workflow template
Answer: B

49. Which can be subscribed to in the repository?
A. ACL
B. type
C. group
D. cabinet
Answer: D

50. Which action needs to be performed in Webtop to have the same object appear in multiple repository
folders?

A. link
B. copy
C. move
D. export
Answer: A

Other Links
https://worldofchaitu.wordpress.com/2009/10/19/documentum-certification-main/
https://worldofchaitu.wordpress.com/2009/10/19/documentum-certification-p1/
https://worldofchaitu.wordpress.com/2009/10/19/documentum-certification-p2/

My Blog :
https://worldofchaitu.wordpress.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: